Преди няколко дни Констанин изплаши всички с новината за мистериозна болест,

...
Преди няколко дни Констанин изплаши всички с новината за мистериозна болест,
Коментари Харесай

Ето каква е мистериозната болест, която покоси Константин

Преди няколко дни Констанин изплаши всички с новината за мистериозна болест, която го е покосила. Лекарите му забранили да излиза, защото обривът по тялото му може да се окаже инфектиран. 

Певецът с най-лиричния глас във фолка анулира участията си и във видео, поместено в обществените мрежи, съобщи какъв брой е обезпокоен за здравословното си положение. 

„ Две участия анулирах. Това в цялата ми кариера се е случвало един път, когато изгубих глас “, споделя артистът изясни още: “За мен няма проблем. Аз ще се стегна и ще изляза да пея, в случай че ще и да загивам от болежка, само че се тормозих да не е нещо заразно и да навредя на някого, въпреки всичко хиляди хора се събират “.

Лекарите са го уверили, че всичко е наред и най-вероятно е някакво хранително отравяне. А той споделя още: „ Има вид да е и от котките у дома, което, в случай че се окаже, че е по този начин, жена ми ще е доста нещастна, тъй като ще би трябвало да ги махаме “.

Вече се усеща добре и потегли още веднъж по участия. „ Вече всичко е наред. Надявам се, че всичко е минало. Много скърбя, че пропуснах изявите си в Стара Загора и Варна, само че не можех да си разреша лукса да заразя някого “- споделя той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР